Miért ad ki ilyen recsegő hangot a fejhallgatóm?
Karácsonyra kaptam egy vezeték nélküli fejhallgatót, vivanco márkájút (most nincs itt, pontosabban nem tudom megmondani), és kicsit zúg.
Amikor nézem a filmet, még van egy kis "utóhang", mintha párhuzamosan menne ugyanaz a hang csak recsegősebben, és nagyon idegesítő.
Lehet rajta frekvenciát állítani, vagy valami ilyesmit, és ott vagy beállítom zöld-re, ami állítólag a jó frekvencia lenne, de akkor van amit előbb mondtam, vagy átállítom egy másikra, de akkor halkabb, és néha akkor is recseg.
Rossz minőségű az összes ilyen fejhallgató, vagy pont egy selejteset fogtam ki?
De úgy tudom 10000 körül lehetett az ára, és annyiért csak nem adnak valami sz.rt.
Vezeték nélküli fejhallgatótól ne várj csodát, mert csoda, hogy működik.
Az hogy 10000-be került még nem garancia a jó minőségre.
Azt figyeld, meg, hogy a távolságtól függ-e a zavar jelentkezése, vagy sem? Az is lehet, hogy valami más eszköz zavarja. Jó volna tudni, hogy infrás vagy rádiófrekvenciás az átvitel?
Első:
Rádiófrekvenciás.
És nem függ a távolságtól.
De megnézem majd, hogy tv-vel vagy bármi mással is ilyen-e, mert hátha a géppel van a baj.
Amúgy most már tudom a pontos nevet: Vivanco FMH6050
Amúgy most olvastam egy ajánlót, ahol dicsérték, hogy hú de jó.
És lehet esetleg attól, hogy alacsony az akku?
Ja és írtad, hogy lehet zavarja valami a jelet.
Ha nincs bekapcsolva a gépen semmi zene, akkor valami tv adást vagy valamit néha be tudok vele fogni, tehát van valami más adás is, létezik, hogy ez zavarja valahogy?
Magyarul akkor azért zúg, mert rádióhullámos, és bezavarja más jel?
Tehát akkor ha infrásat veszek jónak kell lennie?
Valaki linkelne pár vezetéknélküli, jó fejhallgatót, max. 10-ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!