Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core i5 4440 vagy AMD...

Intel Core i5 4440 vagy AMD fx 8120?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?

2014. máj. 31. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én az FX-et jobban venném és amúgy a legtöbb teszt csak szintetikus és az is tény hogy a legtöbb szoftver vagy játék Intel-re van tervezve hogy nagyobb legyen a ipar nyeresége képzeljétek csak el ha a szoftvereket és játékokat AMD-ra terveznék még alsó szegmensek is megtudnák engedni magunknak hogy használják és még egyszer kiemelném hogy egy Intel és egy AMD ugyan olyan árban lévővel összehasonlítva AMD-be jobbat kapok feloldva,de aszt elismerem hogy az Intel legerősebb processzoraival jelenleg nincs ami felvenné a versenyt de olyan felhasználónak mire aki nem szervenként használja
2014. aug. 3. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:

I5 4440-es sokkal erősebb,4440-et csak az FX 8320-as veri le 15 százalékkal! De azt is nézd meg hogy az AMD fogyaszt 120 wattot míg az i5 70-et...Azt is nézzétek hogy az FX széria teljesen meghalt,kihalt kipusztult kampec vége! AM3+ is halott foglalat,nem jön ki több processzor míg az 1550-es nagyon új foglalat,a legúljabb foglalata az intelnek ami jó pár évig támogatott marad,ha H97-es alaplapot veszel akkor a következő generációs procik is belemennek ami nagy előny! Minden esetre én biztos hogy i5-öt vennék,kevesebb fogyasztás,a gyári hűtője rézmagos tehát nem kell ventit venned 10e Ft-ért mert a gyári is tök ugyan olyan halk,míg az AMD híres hűtőjét mindenki ismeri,kukába való! Szóval a lényeg hogy i5! Már eleve egy magra vetített teljesítménye sokkal nagyobb mint az FX! A World of Tanks is 1 magot használ és az intel procik ezért jobban is kedvelik :)

8 meg a 6 mag csak parasztvakítás,sok mindentől függ egy proci teljesítménye amit az AMD mindig elszúr,ezért nem is gyárt már csak procikat,megnézitek AMD az APU-k felé indult meg ott pedig szép teljesítményeket ért el eddig is :) Kíváncsian várom hogy 5 év múlva milyen APU-k lesznek már,ki tudja :)

2014. aug. 7. 20:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Megvan a gép! Sajnos korán vettem meg így nem H97-es alaplap lett!

ASRock B85M PRO4 alaplap

Intel Cire i5 4440

Sapphire R9 270X VAPOR-X

4Gb 1600Mhz DDR3 Kingmax RAM

M-Tech AS08A BK-BLUE számítógépház

Chieftec CTG 550-80P 550W-os tápegység

Westerd Digital WD10EZRX 1TB caviar green

Tudom, hogy Blue-t kellett volna vennem a green helyett, de ez nekem így is elég gyors. A videokártya akkor volt, hogy a házból ki kellett vágni egy lemezt. A RAM-ot meg még bővíteni fogom 8GB-ra. Még így is a DVD olvasót nem is kértem bele. Itthon volt 2 abból szereltem bele az egyiket!

2014. aug. 8. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnos korán vetted meg? Te jó processzort választottál úgyhogy grat,nem halott foglalatra építkeztél :)
2014. aug. 10. 13:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Alaplap miatt mondom! Ha H97-es alaplapot rakok bele, akkor belemegy majd az 5. generációs Intel proci is. Ebbe meg nem! De nem baj! Mire odakerül, hogy ezt a gépet cseréljem (4-5 évenként cserélek gépet vagy ha hamarabb megpurcan), addigra már ki tudja hol leszek! :)
2014. aug. 10. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!