HDD porgésének leallitasa, lehet?
Figyelt kérdés
van olyan progi amivel tudom szabalyozni hogy mennyi ido utan alljon le a HDD porgese?
Van 2*WD 3,5 vinyom,ami az egyetlen dolog ami kiad valami hangot a gepbol - amugy abszolute néma lenne a gep,mivel ssd van rendszernek ezert nem is kell hogy mindig menjen a HDD.
2014. máj. 31. 14:36
1/7 anonim válasza:
Minek hozzá progi? Vezérlőpult -> energia. Ott van a beállítás kb. Windows 2000 óta.
2/7 anonim válasza:
Azzal gondolom tisztában vagy, hogy ezzel az élettartamát rövidíted.
3/7 anonim válasza:
Ha téged zavar, az energiagazdálkodásnál beállítható, hogy pl. 5 perc használat nélkül eltelt perc után fogja be, és álljon le. Ez viszont azt jelenti, hogy ahányszor valami meg akarja nézni, újra felpörög, én egyszer leteszteltem, egy jó öt óra alatt olyan, mintha 30-szor indítottam volna be és állítottam volna le a gépet. Ez neki nem edzés, hanem súlyos megerőltetés. De azért gondolom nem vízhűtésed van, tehát a ventik is hanggal járnak. Mondjuk nekem, ha nem hallgatok zenét, olyan megnyugtató tud lenni, ahogy odalent duruzsol a gép: de ez biztosan csak velem van így.
4/7 anonim válasza:
#3 én is szeretem hallgatni a procihűtő és a házhűtő hangját :D
5/7 A kérdező kommentje:
komoylan tiszta nema halk lenne, mert van hogy felora utan le all a hdd,egy ilyen brüü...hanggal es utan olyan jo a nemasága a gepnek hogy addig fel sem tunt hogy zavar :)
2014. máj. 31. 15:23
6/7 A kérdező kommentje:
mennyi lenne az az ido ami meg belefér?
15perc?
2014. máj. 31. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!