Góré14 kérdése:
Intel Socket 1155 Processzorom van. Jelenleg egy 2,90GHZ-S Procim van de nem elég. Játék magas grafikán laggol de mellete van 1GB-Os Ati Radeon HD 5450. És többet akarok ki hozni. Milyen procit vegyek? Ja és 4GB DDR3 Ramom van.
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 15:42
11/14 A kérdező kommentje:
De én maradok ennél: GIGABYTE GF GT640 22 Ezerért szerintem meg éri.Néztem róla videókat Far Cry3,Battlefield 3 No lagg. Akkor szerintem maradok ! Köszönöm szépen a kedves válaszokat mindenkinek ! :)
2014. máj. 30. 20:42
12/14 A kérdező kommentje:
ASUS Radeon R7 265 2GB E mellet döntöttem mégis csak.Ez pedig DDR5.DDR3-Asként is működik ?
2014. máj. 31. 14:20
13/14 anonim válasza:
Már írtam, természetesen belemegy a lapodba. Teljesen mindegy, milyen memóriát fogad az alaplap, ha van PCI-Express csatlakozó, belerakhatod az összes olyan videokártyát, így ezt is.
14/14 A kérdező kommentje:
Rendben ! Azt is kérdeztem itt gyakorin hogy jó e lesz azt írták a tápegység milyen pont 400w
2014. máj. 31. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!