Össze tudnátok rakni nekem egy szervergép konfigurációt?
Figyelt kérdés
A pénz most nem számít! Nem trollkodom, nem kamuzok, tényleg igazi kemény konfigurációkat várok!2014. máj. 29. 22:19
1/6 Tengor válasza:
Milyen szerver kell? Web / applikáció / email / fájl / játék?
2/6 A kérdező kommentje:
Még nincs konkrét elképzelésem, de valószínűleg Minecraft szerver lesz! Igazából azért gondoltam szerver gépre, mert egy erős és masszív konfigurációra vágyom, nem a hagyományos gamer pc-kre!
2014. máj. 29. 22:23
3/6 anonim válasza:
Jo kemeny kell? Vasbeton hazba jo lesz?
4/6 A kérdező kommentje:
Ink
2014. máj. 29. 22:25
5/6 A kérdező kommentje:
Inkább edzett acél, olyanra gondoltam!
2014. máj. 29. 22:25
6/6 Tengor válasza:
Egyszerre irigyellek és sajnállak. Jó dolgodban nem tudod mire költs, mert nincs fantáziád...
Ha igazi szerverről beszélünk, az nem asztali gép. Annak olyan betáp és hűtés kell. Ezek ár a csillagos égig mehet. Ezekhez szakember kell, aki beállítja gondozza őket.
Ellenben egy MC szervert lehet csinálni egy mezei PC-ből. Kell bele egy nagyon erős CPU és sok RAM, valamint egy SSD és ennyi. Még csak VGA sem kell, ami egy játékos PC árának a 3-adát teszi ki.
Hozzá kell tenni, hogy a legritkább esetben éri meg ilyen szervert otthon egyedül üzemeltetni. Lényegesen hatékonyabb bérelni egy szervert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!