Bekapcsolom a gépem, és nem jön be csak egy villogó kurzor, próbaltam már mindent hardver szempontból,2 napig bújtam a biost is. Behalt volna az alaplapon? Nincs bekötve most se winyó, se cd-rom semmi, és nem történik semmi.
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 21:55
1/5 anonim válasza:
ird ujra a fixmbrt- meg a fix bootot az xp telepítő lemezével még hozzá ugy hogy bemész a javítókonzolba és fixmbr majd i aztán fixboot majd i és kész
2/5 anonim válasza:
Tehát érted: a be nem kötött cd-olvasóba tedd be az XP telepítő CD-t, majd a szintén be nem kötött vinyón mahinálj valamit, hátha jó lesz...
Meddig jut el? Szerintem is kezdd a nulláról, videókártya (+monitor), memória, táp, speaker, kíbórd (meg persze alaplap). Ha a csipogásig sem jut el és a numlock-ot nem tudod ki-be kapcsolgatni, akkor szerintem memória. Nekem is az volt. Ha a két modult megcseréltem egymással, rögtön minden ment.
3/5 anonim válasza:
Ja, de persze lehet bármi, akár alaplap is...
4/5 A kérdező kommentje:
A memóriát leszámolja,csak miután nyomok egy f1-et aztán jön be ez a kurzor és leáál a vinyó is ha be van kötve.ha még annyi lenne,hogy disk faild,vagy ilyesmi.nem értem.igaz jumperelve volt a proci,de tettem bele másikat azzal se megy,meg már azóta vissza húztam.ja,még edo van benne.
2009. dec. 30. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!