Milyen olcsó, (de random 4k-ban gyors) IDE-s SSD-t vegyek az IBM T43-as laptopomba?
Régebben én is nézegettem az olyan átalakítókat. De csak olyat találtam, ami PC-be (asztali gépbe) való. Plusz tápkábel kell neki például. Meg ugye a hely...
Tudsz linkelni olyat, amilyen jó lenne szerinted a laptopodba?
Talán ez?
Azt nem ertem hogy egy hypergyors sata3-as miert kerul ugynannyiba mint az az ide-s ssd? Mivel jarok jobban atalakito + v300, vagy ez a gyarilag ide ssd?
Az a kettő, amit linkeltem IDE-s, és szerintem kétszer annyiba kerül, mint egy SATA3-as.
Amúgy a nevéből arra következtetek, hogy jó lehet az az átalakító, amit linkeltél.
az ide-s azért kerül legalább annyiba, mint a satás, mert kevesebben keresik, és akinek kell az hajlandó kifizetni a felárat
azért jobb az átalakítóval venni az ssd-t, mert ha a laptopod tönkre is menne, ezt könnyebben fogod tudni értékesíteni
de ha meg megtartanád, akkor az újab notiba is be tudod tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!