Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 7 Safe Mode-ból...

Windows 7 Safe Mode-ból hogyan lépjek ki?

Figyelt kérdés
Tehát a történet: használni akartam egy programot(DDU) és azt írta ki hogy indítsam újra a gépemet "safe mode"-ba. Minden ment úgy ahogy kell de amikor safe mode-ban be akartam jelentkezni nem működött se az egerem se a billentyűm( de világított). Szerintem nem ezekkel van a baj hanem a gép USB portjaival. Tehát most nem tudok semmit se csinálni a gépen. Nem akarom újrarakni mert vannak fontos adatok rajta( Dark souls 2, grid, watch dogs mentés). Mit csináljak? Vagy inkább forduljak egy profihoz? Mit tegyek?

2014. máj. 28. 10:31
 1/4 Tengor ***** válasza:
Live oprendszerrel bootolj be, mentsd az adatokat és utána rakd újra!
2014. máj. 28. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Az első lépést részleteznéd hogy hogyan kell pontosan megcsinálni?
2014. máj. 28. 15:24
 3/4 Tengor ***** válasza:
Le kell tölteni egy live oprendszert. Ehhez én egy Ubuntu telepítőt javasolnék. Szinte bármint elfut. Ezt kiteszed DVD-re v. pen drivra. A rendszer erről fog működni (tehát nem telepít semmit a HDD-re). A benne lévő fájlkezelővel kimented az adataidat (DVD író progi is van benne, ha épp írnál) aztán kikapcsolod a gépet és telepíted az végleges oprendszert.
2014. máj. 28. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. máj. 28. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!