Az nVidia GeForce GT210-nek mennyi a GPU órajele, valamint a memória órajele?
néztem neten, de annyi rohadmányos órajelent írnak mindkettőhöz, hogy már azt se tom' ki-kivel van.....
melyiket kell nézni "általánosságban véve"?
Ennél hitelesebb forrást nem fogsz találni (ugyanakkor elképzelhető, hogy néhány gyártó kártyája eltér tőle minimálisan): [link]
Azaz: GPU: 589MHz/1402MHz (mag- és shader processzorok órajelei, ahogy látod, más frekvencián járnak), Memória 500MHz-es.
Ez az adat egyébként mire kell neked? Mert hogy két, eltérő grafikus processzorú kártyát összevetni ez alapján nem szabad, semmire nem mész vele.
#4 köszönöm
a mag és a shader közül melyiket kell nézni mikor csak annyi a kérdés hogy GPU órajele? a mag a fontosabb nem?
mert ezen az oldalon néztem, de annyi adat van hogy körbefontam a szakállam
van egy nagyon alap dual core-os gép összerakva, s gepigeny.hu-n kell kitölteni az adatokat
hogy ha távol vagyok a géptől, ne kelljen mindig hozzám járkálni, hogy ez megy-e az megy-e, hanem az oldal alapból pipálja hogy mi megy mi nem
de gyébként gta4 is fut rajta szaggatás nélkül lowon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!