Benyovszky Oszkár kérdése:
Egy nyomtatónál mi határozza meg a kép minőségét, melyik adat a tulajdonságok közül?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez még jó
HP Color LaserJet CP1215
2009-ben kb 70 ezerbe került, most meg 21-be. Az újakhoz képest sokkal rosszabb? Mi a nagy hátránya?
2014. máj. 27. 16:06
1/4 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy azét esik ennyit az áruk, mivel jönnek ki az új szériák az újakba meg drága lesz már a patron/nehéz lesz kapni hozzá.
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg azért esik, mert akkoriban még viszonylag új technológia volt, ma meg már kiforrott...
Egyébként ne csak a nyomtató árát nézd, ha újat szeretnél majd venni valamikor, hanem a tintapatron(ok)/toner(ek) árát is!
Egyébként a minőséget a DPI határozza meg leginkább szerintem... Meg ugye a papír, eredeti patron/toner...
3/4 anonim válasza:
én canon tintasugarasat vettem ujonan ( Canon Pixma MX395 ) 15 ezerért nagyon jó kis masina, irodai célra tervezve, igaz sokba van a patron hozzá de netről hozattam hozzá tintát 4x100 ML 3500 Ft
4/4 anonim válasza:
gyönyörű minőségben nyomtat, fénymásol és szkennel, a szkellenelésben az tetszik hogy gombnyomásra akár több tucat oldalt betud olvasni, ez akkor jó mint pl nálam hogy majdnem 3 méterre van a nyomtató a géptől és nem kell oda-vissza mászkálni annyiszor illetve a gépről ki is lehet kapcsolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!