Segítene valaki összeállítani egy erős gamer konfigot?
Figyelt kérdés
Sajnos nem értek hozzá ezért gondoltam kírok hátha valakinek lenne egy szabad fél órája, 160 ezrem lenne rá. Vagy ha nincs ennyi időtök de adnátok egy jó oldal linket ahol érdemes szétnézni, azért is nagyon hálás lennék. :)2014. máj. 26. 23:10
11/20 A kérdező kommentje:
Csak hütőventillátor, összesen 8gb rammal és egy gépház se ártana már 180.. :\
2014. máj. 27. 09:23
13/20 anonim válasza:
előre összerakottat nem veszünk, okokat vagy már több mint 10x leírtuk itt a gykn az elmúlt fél évben
14/20 A kérdező kommentje:
Az a baj h nekem ez a hétszázezer variáció annyira összezavar, hogy csak felidegesít..:D Elég gáz h ilyen buta vagyok hozzá de akárhányszor belekezdek komplettnél jutok ki.
2014. máj. 27. 10:06
15/20 A kérdező kommentje:
Amit linkeltem ráadásul külön összerakva sokkal drágább
2014. máj. 27. 10:08
16/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom én úgy látom hogy a komplett 160ért jobban megéri mint az itt leírtak, ebben legalább van minden, hűtő meg ház.. Szóval ennél maradok, erősebb konfig olcsóbbért nekem meg csak eddig bírja a keret. Köszi azért a segítséget :)
2014. máj. 27. 10:30
17/20 anonim válasza:
kérdés, hol van abban hűtő(+7kért van)
meg ne tessék leszólni, de a gtx 750 sokkal gyengébb, mint az r9 280
Arról nem is beszélve, hogy nem írták, hogy milyen táp van benne, szóval a legócskább, mert ha jó lenne, akkor írták volna, hogy milyen. Ócska táp jellemzője: szinte az összes védelmi áramkör hiányzik
Ha drága akkor vedd r9 270x-el
itt a gtx 750 ereje, még a 270x is simán veri (igaz a gtx itt csak 1GB-os de az nem számít)
18/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
ja még annyi, hogy az i5-höz jár egy hűtőventilátor is , szóval azt nem kell venni másikat
20/20 A kérdező kommentje:
Azt érzem hogy ez gagyi ahogy van. Inkább gyűjtök még egy fél évet és visszatérek rá akkor :) Tényleg hálás vagyok a segítségedért, minden jót!:)
2014. máj. 27. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!