Megéri még xboxot venni? Meddig jonnek ki jatekok ra? Mit tud? Linkeljetek mar egy oldalt pls ahol kivan irva h mi hany fpsel megy rajta?
A legtöbb játékot "stabil" 30 FPS-sel írják rá. Akciódúsabb jeleneteknél ez lejjebb is mehet. Persze van olyan játék, ami jobban megy, de a 30 FPS már bántja a szemem. (Pedig nincsenek nagy igényeim, a gépemben nincs videókártya) 1-2 évig még talán jönnek rá játékok, de a nagyobb címek már nem igazán.
A FIFA még lesz pár évig, de ennyi.
Nekem nincs konzolom, de ismerősöknél játszottam rajta, és nagyon nem voltam vele megelégedve. Az új konzol kerül 130.000-be, veszel rá 10 darab viszonylag új játékot, és 300.000 körül vagy. A régi meg már nem igazán éri meg. Pl az új Assassin's Creed sem lesz már rá (állítólag)
Tisztában vagyok mindenféle hardver témával. A ONE-ról beszéltem. Az túl drága, nem éri meg.
A 360 pedig túl régi, és ezért nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!