Hogy lehetne még jobban hűteni?
Figyelt kérdés
A laptopom általában 70-85 fok között van, ami már szerintem annyira nem normális érték, főleg 80 fölött. Jó néhány alkalommal megy a belső hűtő is, a külső mindig. De még így is nagyon melegszik. Játék közben néha ki is kapcsol, annyira felmegy. Hogy lehetne még jobban leszorítani? Külső hűtő egy ventis.2014. máj. 25. 11:48
1/9 anonim válasza:
Mikor volt utoljára kipucolva?
G.
2/9 anonim válasza:
Ha ennyire melegszik akkor egy nagyobb teljesítményű laptop-hűtőre lenne szükség , vagy szedd szét és nézd meg , hogy nem poros-e nagyon a belseje , az is állhat a melegedés mögött.
3/9 anonim válasza:
Ganyézd ki, pasztázd újra, és ha ennyire szoktad terhelni, szerezz be egy nagyobb teljesítményű hűtő padot.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok linkelni megfelelő teljesítményű hűtőpadot? Pedig amúgy mostanság melegszik csak ennyire, pucolva olyan 3 hónapja volt.
2014. máj. 25. 12:05
5/9 anonim válasza:
Akkor takarítsd ki újra és csak akkor tégy további intézkedéseket, ha nem javul.
G.
6/9 anonim válasza:
Akkor már épp ideje kipucolni , ha azután sem jön rendbe , akkir pedig egy ilyen jó lenne: chieftec cpd-1216.
7/9 A kérdező kommentje:
Első komolyabb terheléskor kis idő múlva lelövi magát, később már teljesen jó, akármit csinálok. Miért?
2014. máj. 26. 18:11
9/9 A kérdező kommentje:
Aha. Kifújtam, de nem találtam annyira porosnak. Viszont most beállítottam, hogy alvó állapot ne legyen, az után szokta kilőni magát, sima fekete képnél nem. És eddig még nincs baj. Összefügghet ilyennel?
2014. máj. 27. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!