Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet olyat csinálni hogy van...

Lehet olyat csinálni hogy van 2 gép lanba kötve, és az 1 ik gépből "leválasztunk" pl 1 gb ramot, és a másik gépnek adjuk?

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 20:34
 1/9 Tengor ***** válasza:
100%

Nem, mert nincs értelme.

A gép-gép közötti kapcsolat lényegesen lassabb, mint a RAM-CPU között.

2014. máj. 24. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100 mb-s lannal úgy 10 mb környékén lesz az adatátvitel, szóval használhatatlan lesz.
2014. máj. 24. 21:03
 3/9 SimkoL ***** válasza:

Megmutatnád milyen szoftverrel ?

A virtuális memóriát szerinted mire találták ki ?

2014. máj. 24. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem veletlen kerdeztem hiszen gigabites interneten vagyok, es mint tudjuk a vinyo elegge lomha darab a ramhoz kepest. Ezert kerdeztem hogy lehet e ilyet csinalni donorgep megvan hozza, + a gep aminek kene a ram 2 lancsatival van ellatva ami szinten gigabites igy nem lenne gondom egyeb dolgokkal sem. Tehat ha lehet azt hogy lehet?
2014. máj. 25. 00:46
 5/9 Tengor ***** válasza:

A "nem" melyik részét nem értetted?

Tegyük fel, hogy a gigabites LAN ideális (ami valójában nem az), és tényleg 1000 Mbitet visz át másodpercenként. Egy DDR-200-as RAM ezzel szmben 1600 Mbis/s-et tudott valamikor a 2000-es évek környékén.

Ha ennyire számításigényes a feladat (és nem játék), akkor tegyél olyan oprendszert az erősebbik gépre, ami támogat több aktív felhasználót is és a gyengébbről jelentkezz be rá SSH-val v. RDP-vel!

2014. máj. 25. 08:17
 6/9 A kérdező kommentje:

azt a részét hogy hogy lehet ilyet csinálni.

tegyük fel gagyi a gigabites hálózatom ami tud 100mb/s ot.

ugye írtad h a ddr2 es ramnak mennyit tud. no az a ram még mindig gyorsabb mint a winchester akár lan akár nem, épp ezért akarok 1 ilyen rendszert ami úgy muxik mint a swap, de hálózaton a másik gép ramját használja meghajtóként(winyóként)(mellesleg erre a dologra 2x2 portom van a kliensgépen 2 és a másik gépen is 2 ő tehát 2x 100mb/s)

2014. máj. 25. 11:33
 7/9 Tengor ***** válasza:

A RAM alsó hangon is gyorsabb, mint a hálózat. Innentől kezdve mindegy milyen RAM van benne, a hálózat a szűk keresztmetszet.

De hajrá! Jelezd ha megvan a megoldás!

2014. máj. 25. 13:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha tudnam h hogy lehet nem irtam volna ki
2014. máj. 25. 19:58
 9/9 Tengor ***** válasza:

Elmondtuk, hogy nem lehet, de ha nem hiszed le, akkor keresd csak tovább szorgalmasan!

Igazából nem értem, hogy miért kérdezel, ha aztán úgy is csak a neked tetsző választ hallod meg...

2014. máj. 25. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!