Tudor584 kérdése:
Milyen gépet rakjak össze 200k -ért? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gépet játszani és videót vágni is 200 ezer környékén. Megköszönném ha valaki segítene.2014. máj. 24. 19:23
11/13 anonim válasza:
Xfx pro 550 jobb, mint a CM amit Kóró tett bele...
12/13 anonim válasza:
Xfx pro vagy Chieftec ctg vagy FPS raider vagy Enermax legalább 500W-os legyen.
13/13 anonim válasza:
Akkor írjátok le ti is, azt amit jobbnak láttok. Nem vagyok informatikus, de azért értek a gépekhez. Nem tudom, hogy miért írod, hogy a legdrágább helyről nézem a cuccokat, pcx-ről néztem. Eddig akármelyik áruháznak az áraival hasonlítottam össze 95%-ban olcsóbb volt itt. Nem kell fikázni amit írtam, szerintem ez így is egy nagyon jó gép, lehet, sőt, biztos, hogy lehet valamivel jobbat összerakni ennyi pénzért, de én ezeket választottam.
Ha szerinted simán kijön ennyiből egy I7(ami eleve 70-80 ezer forint), akkor írj egy konfigot te is, és abba tegyél olyan cuccokat, amilyet te jónak látsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!