Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért áll meg a gépem a POST...

Miért áll meg a gépem a POST után? (Részletek a továbbiakban. )

Figyelt kérdés
Van egy négymagos gépem, az alábbi fontosabb tudnivalókkal: Alaplap: Gigabyte GA-F2A55M-HD2 rev 1.2 dual-bios alaplap. APU-t használok, AMD A8 5600K 4*3,6 GHz-en fut. Videokártya nincs. A táp egy régebbi 400 wattos típus. A hibajelenség: a gép elindul, a POST jelez, hogy megtalált minden fontosabb hardvert, viszont ezután "megáll" a gép, nincs további hibajelzés, viszont nem kapok sem BIOS indulóképernyöt, sem hasonlót (néha egy-egy kurzor felvillanik a bal felsö sarokban, de csak egy pillanatra, majd az sincs többé), valamint sem boot-menübe, sem Q-Flash-be, egyszerüen semmibe nem tudok továbblépni. Kivettem a gombelemet is, hagytam pihenni a gépet egész éjszakára is, kihúzva, elem nélkül, mégis ugyanez a jelenség. Kikapcsoltam megfelelö müködés után, egy óra múlva vissza akartam, azóta van ez (tegnap este fél 9)
2014. máj. 24. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.

Hibakersésileg az alábbit tedd meg: húzz le minden merevlemezt és optikai egységet, és úgy indítsad el. ha megy, akkor egyesével dugdossál vissza mindent, és nézd mikor áll meg megint. (Tippre "HDD BAD"...)

2014. máj. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!