Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus p8H61 m le ez jó?

Asus p8H61 m le ez jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Asus P8 H61 MLE típusú alaplapom van. Meg szeretném tudni hogy milyen ez, és hogy meddig lehet a RAM-ot bővíteni??

Válaszotokat előre köszönöm!

2014. máj. 24. 12:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jah és még valami... 4Gb RAM-om van most. Hogy tudom meg, hogy milyen típusú? mert dobozt nem adtak a ram-hoz és rendszerinfóba csak annyit ír hogy 4Gb...
2014. máj. 24. 12:09
 2/12 A kérdező kommentje:
És 64 bit-es rendszerem van...
2014. máj. 24. 12:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Tudtad, hogy van az alaplapodnak hivatalos weboldala is, ahol mindent leírnak róla?

[link]

Itt például irják is: "2 x DIMM, Max. 16GB, DDR3 1333/1066 Hz Non-ECC, Un-buffered Memory Dual Channel Memory Architecture"

2014. máj. 24. 12:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen tudtam! de ha egyszer nem angolt, hanem németet tanultam és nem ismerem ez az általad említett mit tudom én mit, akkor mit tegyek, megkérdezem hátha kapok értelmes válaszokat!
2014. máj. 24. 12:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként, megnéztem CPU-Z-vel a dolgokat, de ott is csak annyit ír, hogy DDR3 4096 Mbytes ennyi, de ettől nem nagyon lettem okosabb, hogy hogyan miként tudnám bővíteni...
2014. máj. 24. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor töltsd le az AIDA 64 nevű programot. 30 napig ingyenes. Ez magyarul is tud.

Tehát: az alaplapodat maximum 16 GB-ig tudod memóriával bővíteni. Most van 4 Gb a gépedben. Az alaplapod mint a linkben is megjelenő képen látható: [link]

kettő (2) darab memória aljzattal rendelkezik (az a két vékony hosszú a memória foglalat) Ide kell betenni a memóriákat.

Neked jelenleg 4 Gb van ami lehet 2x2 GB (így elfoglalja mind a két aljzatot) de lehet 1x4 Gb, (így egyik aljzatban van memória a másikban nincs) így az üresen álló aljzatba tudsz venni bővítés céljából memóriát.

Az AIDA 64 azt is megmutatja, hogy melyik foglalatok vannak lefoglalva anélkül, hogy megbontanád a géped és a szemeddel kelljen megnézned.

2014. máj. 24. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
2014. máj. 24. 15:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek előbbi válaszomért! Most nézem, hogy ASUS-éknál a német oldalon is a lényegi információ angolul van...

Donnerwetter!

2014. máj. 24. 15:26
 9/12 A kérdező kommentje:

6.nak köszönöm!

8.nak semmi gond :))

2014. máj. 25. 14:23
 10/12 A kérdező kommentje:

Le töltöttem egy letöltőoldalról a full verziót...

megy is de nem tudom melyiknél írja, hogy mi van használatban.

odáig eljutottam, hogy rámegyek az alaplapra. Ott megnéztem a memóriát de biztos hogy ott nincs.

Megnéztem az alaplapnál, ott azt meg is találtam hogy Ram-foglalatok: 2 DDR3-as DIMM, de hogy mennyi van használatban azt nem találtam!

Tudnál ebben segíteni?

2014. máj. 25. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!