Miért recseg, pattog a hang?
A probléma az lenne, hogy egy-két játéknál, általában akkor amikor sokféle hang játszódik le(pl zene, beszélgetés egyszerre) akkor recseg/pattoga hang kb fél másodpercig és ez kb 5-6 másodpercenként megtörténik függően attól, h mennyi hang játszódik le épp. Van olyan játék, ahol teljesen tökéletes a hang, például Dark Souls 2, TES V Skyrim vagy League of Legends és komolyabb recsegést Tomb Raider (2013)-ban, Assassin's Creed-ekben illetve Dishonoredben találtam(meg még több játékban is, mindet nem írom le). Zenét tökéletesen tudok lejátszani, azzal semmi probléma nincs. Intel SpeedStep off a BIOS-ban, hangkártya driverből több kipróbálva semmilyen sikerrel. Hangbeállításoknál hanghatások letiltva, úgyse jó. Gép adatai:
CPU: Intel Pentium D 2,80 GHz.
RAM: 2GB DDR2
VGA: AMD Sapphire HD6570 1GB DDR3.
Alaplap: Asus P5G41-M LX
Hangkártya: Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 (alaplapra integrált)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Uhh. Hát igen. Tényleg a 7 az eddigi legstabilabb windows. Kivételesen jó rendszer, ezt el kell ismerni. De az is csak akkor, ha jogtiszta és MINDEN frissítés rajta van + sp1...
Érdekes, hogy azon is recsegett a hang. :/ Ezt én nem tudom. A 7-tel soha nem volt gondom, de a 8-cal igen. Mégis még mindig ezt használom. :D Mindenesetre a 8-as hang problémájához ezt tudom tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!