Ajánlanátok monitort?
Figyelt kérdés
max: 32k-ig!! Legalább 21,5"-os legyen, 1920 x 1080p felbontással és DSUB és DVI csatlakozóval!2014. máj. 23. 14:38
3/4 A kérdező kommentje:
???
2014. máj. 23. 17:53
4/4 anonim válasza:
Én monitorban és tévében LG-náci vagyok. Mivel alapjáraton nagyon nem vagyok márkahű alkat, nálam az ilyesminek általában nagyon jó oka van. Boltosok is mondták, írták számtalanszor, hogy szokatlan az LG-t garanciáztató vevő eléggé. Mellé még kábé egy "olcsón a legszebb kép" díjat bármikor megérdemelnek minimum az elterjedtebb modelljeik. A konkrét modellt nem ismerem, de ha nekem kellene, valószínűleg most pont őt választanám (DVI). Egy IPS225 típusút nyüstölök vagy két éve nagy-nagy elégedettséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!