Laptopom működés közben beázott, mi a teendő?
én simán vennék egy másikat,
a beázott laptop,kb arra jó,mint a még csak egyik felén caros wc papír,
-kifordítva még talán jó lenne......
Első: Ha a gpu ment volna tönkre(gondolom az a videokártyája),akkor néha miért jön a kép? Az imént viszont azt tapasztaltam, hogy ha megmozgatom a monitorrészét, akkor néha bevillan.
Második: veszel nekem ajándékba egy újat? (Sajna most nem nagyon engedhetem meg magamnak, ezért kérek segítséget, hátha javítható) Cserébe adnék egy tekercs egy oldalán szaros budipapírgurigát :D :D
Azért gondolom, hogy GPU (nem videokártya, mivel a notebookoknál nem igazán van olyan...), mivel azt írtad, hogy külső monitorral sem működik.
Ha csak a beépített kijelzője nem menne, akkor azt mondanám, hogy valószínűleg az rossz, de így...
Használt, olcsó és jó gépek sok helyen kaphatók, vegyél másikat. Asztali gépnél hardvercserével megoldható, átépítés és működik tovább. Sajnos ez notebooknál vagy laptopnál nem működik.
Ha van kis kézügyességed,még annyit megtehetsz,hogy atomjaira szeded,és minden darabját hajszárítóval kiszárítod.veszíteni nem fogsz rajta,max. az idődet.
Ha utána jó,akkor jó,ha nem akkor jöhet az új vásárlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!