1/4 anonim válasza:
Samsung SSD 840 Evo-t! Az oldalon, amit küldtél, hol az egyik, hol a másik jobb, de ne dőlj be ezeknek az oldalaknak. Amúgy a legjobb ár/érték aránya a Samsungnak van, nem mellesleg valóban nagyon eltalált ez az EVO széria. ( Én is ilyet használok fél éve, olyan gyors, mint a villám )
2/4 anonim válasza:
Nekem ADATA van csak 256GB-os win7 élményindexen 7,7 pontot kap és teljes mértékben megvagyok vele elégedve ,gyorsabb a bootolás idő gyorsabban töltődnek be a játékok szoal nem bántam meg
3/4 anonim válasza:
Csak hozzátenném, hogy az élményindex szart se ér. És persze, hogy gyors, elvégre SSD-ről van szó.
4/4 anonim válasza:
Jó az élmény index valóban nem mérv adó de azért valami valóság alapja van azt azért nem mondanám ,hogy szart se ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!