Mit vegyek a gépbe?
Figyelt kérdés
18-20 ezrem lenne fejlesztésre,de nem akarok ebből Gamer gépet faragni...
Processzor:Intel Pentium D 805 2x2700mhz
Ram:1,5gb ddr2
Videókártya:Ati x1650pro 25 mb 128 bit
Elsősorba Ramot és Videókártyát kéne cserélni,a videókártyával nem is lenne baj azt tudnák venni,de az alaplap miatt rambol csak 667et támogat ami mostanság 10k felett van..A proci is gyenge de arra már nem lenne pénzem :(
Szerintetek mit csináljak?
2014. máj. 21. 16:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt a gépet már ne fejleszd. Addig használd, míg el nem romlik.... Aztán vegyél egy új PC-t vagy Notebookot.
2/5 A kérdező kommentje:
Adj rá pénzt :)....
2014. máj. 21. 16:38
3/5 anonim válasza:
Ezt a gépet szerintem se fejleszd, max ha nagyon akarod, akkor vegyél videokártyát: [link]
4/5 anonim válasza:
Tényleg kuka, vga t használtan venni nagyon szerencsejáték, ramtól meg nem lenne sokkal fényesebb az összkép.
5/5 anonim válasza:
Én adok neked 100 ezer forintot, ha te is adsz nekem 120 ezer forintot. Megegyeztünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!