Tovabbtanulas szempontjabol feltetlenul fontos a laptop? Egy komolyabb tablettel nem lehet kivaltani?
Figyelt kérdés
Igazsag szerint teljesen meg vagyok elegedve az asztali gepemmel de mindenki nyaggat h szeptemberre jo lenne egyetemkezdeshez egy laptop.Feltetlenul laptop kell arra hogy onnan neten ugyintezzek stb?Egy komolyabb tablet pl ipad nem eleg?Bocsanat a hulye kerdesert,de nem vagyok valami nagy technikai cikk halmozo es hasznalo :))2014. máj. 20. 17:47
1/4 doni1201 válasza:
Attól függ, hogy milyen egyetemre mész. Ha műszaki irányba mész, akkor szerintem jobb egy laptop. (programozásra, 3D tervezésre stb.) Csak ügyintézésre, meg az elektronikus jegyzeteknek elég egy tablet.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!:) nem nem muszaki iranyba megyek tovább.
2014. máj. 21. 19:16
3/4 anonim válasza:
Emberfüggő is, nekem nem. Ipad Airem van, imádom, néha jobb a tablet. Meg nekem tanuláshoz van, hogy 5 elektronikus jegyzet/könyv megvan nyitva, és még a két kütyü együtt is kevés :D
(Amúgy iPaddal egy csomó számomra alap dolgot nem tudok csinálni, például torrentezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!