Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyéni számítógép konfiguráció...

Egyéni számítógép konfiguráció, összeállítás, mire kell figyelni? Többi lent

Figyelt kérdés

Szeretnék összerakni egy asztali pc-t,teljesen alapoktól, ddr 3-mast szeretnék, lenne pár kérdésem:

-ddr 2-es tápot rakhatok e ddr3-masba, mire kell a tápnál figyelni,

-milyen videokártya, úgy értem milyen tipus ddr3-5 ?

processzor-RAM aránya

#PC #számítógép #összerakás #egyedi konfiguráció
2014. máj. 20. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Videókártyából a DGGR-5-ös a legjobb.

De igazából itt csak a pénz szab határt mindenben.

Mondj egy árat és Összerakok egy komplettet.

Mikk kénének hozz? (Monitor,bill,egér,nyomtato...stb)

2014. máj. 20. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Tápból az a lényeg , hogy minőségi legyen , elegendő teljesítményleadással , erős 12V-os ággal.

Ram minimum 4gb ddr3.

Proci olyan legyen ami a kiválasztott alaplap foglalatába illik és jó a teljesítménye és árban is jó.

Vga mindenképp gddr5 legyen , de abból se mindegy , hogy melyik proci mellé milyen vga-t raksz ( vga limit , cpu limit ).

2014. máj. 20. 12:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Én ùgy gondoltam hogy használtan veszem meg , alkatrészenként, a hűtéssel mi a helyzet? Amúgy monitor egér stb.. Van, nekem csak a gép kell, és mivel használtan veszem, ezért ott helyben nem tudom hogy kell alaplapot procit egyeztetni, megvizsgálni
2014. máj. 20. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
És mennyid lenne rá? vagy külön külön az alkatrészekre?
2014. máj. 20. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:

AMD-él jobban kell figyelni a hűtésre.

Intel-nek az alaphűtés is elég.

2014. máj. 20. 13:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Egy német piacon fogom megvenni arabonként a cuccokat, elég olcsón működő alkatrészeket,, ezért a pénz része nem annyira gond, persze nem a legeslegújabb cuccokat akarom, csak kn 4 Gb ram , 2 magos proci 3.2-rs ilyen körülit szeretnr
2014. máj. 20. 13:59
 7/11 A kérdező kommentje:
További válaszokat tanácsokat várok :) Mert általába ha nekikezdek valaminek, az balul sül el :/ vagy nem működik, ezért biztosra akarok menni :D
2014. máj. 21. 11:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Még 3 hétig figyelek van e válasz, bárki bármi tanácsot adjon!!! Még a gépházzal kapcsolatban is!!
2014. máj. 23. 08:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem lesz egy komoly összeállítás, akkor a Sharkoon olcsóbb házai között nézegess, ilyen célra tökéletes választás lehet.

pl.

Sharkoon VS3

Sharkoon Vaya (II)

vagy esetleg

Thermaltake Versa

2014. máj. 23. 08:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Ram-ból min. 4gb ddr3

Alaplapnál elég sok mindenre kell figyelni pl.: ddr3 ram foglalat, akkor h egyezik e a foglalat a procival (i5 lga1150 foglalat nem megy bele am3+ foglalatú lapba)

Processzor-ból is van gyengébb meg erősebb kétmagos: gyengép

athlon x2 erősebb i3.

táp-ból érdemes jó minőségűt venni ezek jó márkák: FSP Chieftef Corsair. ezekből is vannak rosszabbak meg jobbak is. táp erőssége attól függ milyen alkatrészek lesznek benneagépbe pl.: i3 proci , 4gb ram , 500gb vinyó, ssd 60gb, hd7770 vga ehez elég egy fsp 400-450w-os táp.

ha gamer gép kell arra figyelj h ha túl gyenge procit veszel a videókártyához akkor visszafoghatja játékokban a proci a videókártyát és ez fordítva is igaz. Pl.: pentium 4 3.0ghz proci+ hd7950 vga rosszabbul fog futni a játék mintha i5+hd7950 . az lenne a legjobb ha elmondanád az igényeid a géppel kapcsolatba én meg leírnám milyen gép alkatrészeket vegyél:D

2014. máj. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!