Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért vibrál a monitor?

Miért vibrál a monitor?

Figyelt kérdés
ASUS VH228D monitorom van, játék közben elég gyakran vibrál a kép folyamatosan, amúgy még nem vettem észre. Gondoltam arra, hogy herzet állítok, de 60 a max szinte minden felbontáson, csak az alacsonyokon több, de az meg csúnya. Mit tehetek?

2014. máj. 19. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem földhurok problémád van. Két opciód van, egyik, hogy átdugod egy másik dugaljba, a többi eszköztől függetlenül (tehát a PC-től függetlenül)

Vagy a földelést leszigeteled a villásdugón (esetleg olyan régebbi elosztót használsz amin nincs földelés).

Ezt annyira nem ajánlom, de végleges megoldásként bejöhet.

2014. máj. 19. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a nagyobb felbontásokon a frissitési freq max 60 Hz, akkor vagy kissebb felbontást használsz, vagy megszokod, vagy monitort cserélsz.
2014. máj. 19. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Most fogom majd cserélni a VGA csatimat HDMI-re. Az lehetséges, hogy megoldja?
2014. máj. 19. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Az megoldja. A D-sub (vga) analóg jelet ad, ami minőségromlással jár és fullhd-nál már jól észrevehető. Ellenben a hdmi/dvi-d/DP (display port) digitális jelet ad, ami jobb minőségű.
2014. máj. 21. 23:20
 5/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen monitorom és nekem is folyamatosan vibrált.... A netet USB-n át csatlakoztattam és arra volt allergiás. Áttettem hagyományos LAN csatlakozóra és megjavult...
2015. okt. 31. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!