Stark2000 kérdése:
720p-s monitort 30. 000 - 35. 000Ft ért lehet kapni?
Figyelt kérdés
Játékra kellene a monitor, de mivel FHD monitorra nincs pénzem (normálisabbakat 50.000Ft ért néztem), ezért egy 720p-s kellene. Szélesvásznú kellene 720p-sből, olyan 1600x900-as, de milyet vegyek?2014. máj. 19. 21:12
11/14 anonim válasza:
A válaszidőnél az eltérés álíltólag abból adódik, hogy trükköznek a kiírással:
- 14ms a feketéből fehérbe váltás
- 5ms a szürkéből szürkébe
Szóval hol az egyiket, hol a másikat adják meg.
Plusz gey infó: ha jól tudom, csak 1-2 cég gyárt LCD paneleket (ezeket teszik ugye a gyártók a monitorokba, tv-kbe, stb.), ezért nem nagyon lesz válaszidőben eltérés...
12/14 A kérdező kommentje:
Szóval nyugodtan megvehetem a monitort (én ebből ezt követem le), de amúgy BenQ GL2460-as monitor is jónak tűnik, és sok helyen 35.000Ft csak! :)
2014. máj. 20. 12:59
13/14 anonim válasza:
Nem néztem most utána, hogy miket ajánlottak. (A #11-es vagyok.) Csak magyarázatnak szántam...
Amúgy szerintem arra elég, ha odafigyelsz, hogy ne TN paneles legyen, hanem VA vagy inkább IPS. Ezeknek szebb a képe... Asszem a Benq-nak vannak olcsó IPS paneles monitorai. Én ilyesmiben gondolkodnék...
14/14 A kérdező kommentje:
Utána nézek, köszi a segítséget!
2014. máj. 20. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!