Mi a külömbség a Kingston HyperX és a Kingston HyperX Blu között? és melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 19:33
1/7 anonim válasza:
Csak annyi, hogy a Blu az kék, max MHz-ben van különbség.
2/7 A kérdező kommentje:
hát akármelyiket venném meg 2x4 gb lenne és 1600Mhz csak azért kérdeztem mert a Kingston HyperX egy ezressel drágább
2014. máj. 19. 19:37
4/7 anonim válasza:
Csak színben van különbség, teljesítményben nincs, ha nem kell csicsás kék, meg piros, akkor vedd az olcsóbbat, gondolom úgysem nézegeted a gépben a színét. :)
5/7 anonim válasza:
A sima HiperX is kék, ha ezt érti ez alatt: [link]
Ilyet vettem én is...
Egyébként nem csak színben van különbség! A "sima" (Genesis) 1,65V-os, a Blu pedig 1,5V-os!
6/7 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam és akkor a sima a jobb ugye ?
2014. máj. 20. 15:10
7/7 anonim válasza:
Hát én a simát vettem, bár talán az a régebbi... Így utólag kicsit hajlok affelé, hogy jobb lett volna Blut vennem... Szinte mindenki azt ajánlgatja itt ,amikor konfigot kérnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!