Mivel bővítsem a gépem, hogy menjen a Windows 7?
Nem szeretnék új alaplapot venni , a mostani konfigom akarom felturbozni a Win 7-re.
Alaplap: Asus K8N (Socket 754)
Processzor: AMD Athlon 64 3000+
Ram: 1GB KingMax DDR1 400MHz
VGA: Nvidia FX 5500 128MB 64bit
HDD: 80GB IDE
Tápegység: HEC 350W
Ha DDR3-as ramot veszel akkor ahoz uj alaplap is kell mert nem fog belemenni a mostaniba...
de am szerintem ramot ha még tudsz bele venni vagy 2 gigányit ddr1 ből akkor azzal már jó lesz, de nem vagyok benne biztos a ddr1 miatt
Szerintem ha új RAM-öt vesz akkor az alaplapot is ki kéne cserélje. Mert ugye nem passzol a DDR1-es foglalatba a DDR3-as RAM.
Ha nem akarsz új alaplapot venni akkor esetleg bővítsd a RAM-ot legalább 1Gb-al. AM2 foglalatú procit meg már nem érdemes venni max ha olcsón kapsz valahol használtat.
Mennyi értéket szeretnél a gépre áldozni?
első magyarázd már meg nekem, hogy DDR3-as ram hogyan megy bele ebbe az alaplapba...
Kérdező: +1 gb ram amúgy jól jönne, hogy legalább 2 legyen, de ddr1, mert a 2 3 nem megy bele.
Amúgy meg ne haragudj, de szerintem felesleges lenne foltozgatni. Gyűjts még pénzt aztán vegyél egy viszonylag jobb konfigot, mert annak semmi értelme szerintem, ha erre a gépre szórod a pénzt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!