Mit tehetnék a túlmelegedés ellen?
Figyelt kérdés
Az alaplapom normál állapotban 48 fok-os, azonban ha elkezdek játszani mondjuk a Dragon Age-el, akkor felmegy 10-15perc alatt 80-90 fokra és kikapcsol.. Sőt, már egyszerű netes pókeres játék közben is kapcsolt ki... Nem hinném, hogy a ventillátorokkal lehet a gond, gondolkoztam rajta, hogy esetleg kéne bele még1, de olyan érzésem van, hogy más a probléma:S Egyébként az everestel mértem meg hőmérsékeletet2009. dec. 28. 21:30
1/5 anonim válasza:
Fújasd ki a port a hűtőbordák közül levegő spray-vel.
Vedd le a processzor hűtőt, és tegyél a hűtő és a proci közé hővezető pasztát.
2/5 anonim válasza:
namost alaplapot mondasz vagy proceszort? Képes lehet(ne) a lap is túlmelegedni, bár ilyenről még nem hllottam
3/5 A kérdező kommentje:
az everest azt írja ki hogy az alaplap melegszik
2009. dec. 29. 10:21
4/5 anonim válasza:
Vedd le a ház oldalát és nézd meg kézzel, az a biztos.
Egyébként én sem hallottam még olyanról hogy maga az alaplap melegedett volna túl, talán az alaplap hőmérséklet szenzora közel van a forró processzorhoz.
Egyébként a processzor hőmérsékletére mit ír az everest?
5/5 anonim válasza:
Az tény, hogy melegedik az alaplap is de, hogy ennyire? Én is csak azt tudom mondani amit a többiek, "poroldd ki", esetleg új venti, és a lógó vezetékeket is kötözdd vhogy félre a gépházban a jobb szellőzés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!