Vettem egy asrock 970de3/u3s3 alaplapot amibe szeretnék egy gtx 660-as videokártyát. De nem tudom, hogy odafér-e?
2014. máj. 17. 23:15
1/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a chipset hűtőbordájába beleütközne.
2014. máj. 17. 23:17
2/6 anonim válasza:
elfog férni mert a hűtő rész valamivel feljebb helyezkedik el. de én gigabyte helyett más márkát választanék pl msi-asus
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kötekedésként kérdezem de az mivel lenne jobb?
Nem csak a márkáért fizetnék akkor többet.
Mert az asus is ugyanannyit tud mint a gigabyte.
De kíváncsi lennék a te nézőpontodra is ,mert szerintem csak a márkát fizetném pluszba:)
2014. máj. 18. 00:25
4/6 halalfalo válasza:
Több helyen lehet panaszkodni a Gigabyte-ra. És a fórumokon olvasva több is hibásodik meg.
Az ASUS - MSI - Gigabyte trióból válaszd az arany középutata, az MSI-t. Nem olyan drága, mint az ASUS, és a felszereltségre sem lehet panasz.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Az a 4000 forint sokat nem számít. Ebben az esetben asus lesz. Én hiszek neked :). Egyébként asus-nál van OC?
2014. máj. 18. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!