Melyik éri meg jobban? Egy kész gép vagy egy egyedi?
Mindenképpen egyedi gépet kell összerakni!!
Ha megvan a kellő pénz, kiírod mennyi, és összerakjuk a legjobbat.
Az előre összerakott gépekben noname táp, nem túl jó alaplap, alacsony órajelű és magas késleltetésű RAM,
a processzorhoz képest nevetségesen gyenge videókártya van, amin a játékok többsége alig megy. (Pl I5 + GT 630, és erre azt írják, hogy játékra hegyezve.)
Arról nem is beszélve, hogy sokszor egy-két generációval régebbi processzorok vannak benne (pl I5 Haswell helyett régebbi Sandy Bridge vagy Ivy Bridge.)
Ráadásul sokszor le van matricázva a ház oldala, és ha felnyitod a házat, hogy pl. kitakarítsd, akkor le kell szedned a matricát, és ez esetben a legtöbbször ugrik a garancia is. A garanciáztatása is rémes. Az egész gépet el kell vinni, ha egy alkatrész tönkremegy.
Olyanról is hallottam, hogy elvitték gariztatni, és gyengébb processzort raktak bele
(Pl I5 4670 helyett I5 4440-et)
Szóval rémes.
Mindenképp egyedi gépet rakj össze. Összeállítjuk itt, aztán IPON-on, vagy PCX-en megrendeled. Korrekten össze is szerelik.
pontosan, egyedileg rakasd össze a fentebb leírtak miatt.
én még hozzátenném hogy a pcx-ről rengeteg rosszat olvastam garanciáztatással kapcsolatban. hozzátartozik, hogy én tőlük rendeltem, gyorsan megkaptam a gépet (vasárnap este rendeltem, szerda reggel a kezemben volt). garanciáztatni szerencsére még nem kellett semmit. viszont az összerakással voltak gondok. vga-n rajtahagyták a védőfóliát, a ház ventije be volt kötve csak nem működött.. szóval érdemes volt használat előtt nekem is belenéznem a házba.
VISZONT, baromi jó áraik vannak a pcx-nek. közel egy 20ast spóroltam ahhoz képest hogyha az iponnál rendeltem volna ugyanezt.
Az előre összerakott vízhűtések nem rosszak, de nem érik meg az árukat.
Inkább egy 15 ezer Ft-os léghűtés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!