Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri az árát?

Megéri az árát?

Figyelt kérdés

Nos gondoltam veszek egy minőségibb fejhallgatót mert már tele vagyok a 1-2 hónapot kibíró 7-8e forintos lehúzásokkal.

Tudom hogy a Razer Electra és a Steelseries Siberia v2 nem nagyon hasonlítható össze, de az érdekelne hogy megéri-e az árát a Steelseries, nyújt-e annyival többet, mint amennyit rá kell pakolnom egy Electa árára?

2014. máj. 16. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem egy kb. 7-8 eves fulbedughato 3000 forintos sz*rom van, es semmi baja, pedig hasznalom, irodaban is, otthon is... nem lehet, hogy nem a fulesekkel van baj, hanem te utod-vagod oket es attol hullanak szet?
2014. máj. 16. 23:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Örülök hogy ennyire jól össze tudsz hasonlítani egy fülbedugós cuccot és egy fejhallgatót.

Egyébként nem ütöm-vágom nem tehetem meg hogy minden héten újat vegyek ezért figyelek is rá.

2014. máj. 17. 11:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha valaki csak zenére meg apróbb dolgokra, nem sűrűn használja persze hogy jó és nem is annyira zavaró ha fos a hangzása.
2014. máj. 17. 11:31
 4/6 anonim válasza:
A Razerek nagyon jók de ha megteheted akkor egy Razer Kraken 7.1-et vegyél 28k-ért, nekem bevált és nagyon gyönyörű :3
2014. máj. 26. 18:11
 5/6 Marics István válasza:
Sonyt vegyél vagy Sennheisert.
2014. máj. 29. 15:34
 6/6 anonim válasza:

Razer Electra-m van, most ebben a pillanatban vettem le a fejemről 4 óra COD2- war után :)

nem nyomja a fülem, nagyon kényelmes és MINDEN trappot meghallasz vele :D

Ismétlem, 4 óra után is kényelmes

2014. aug. 22. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!