Aktív vagy vízűtés?
inkább lég vagy vizhűtés igy pontosabb mert igazából még a vizet is kell hűteni
én léghűtésre esküszök mert ha roszul rakod össze a vizet szivároghat és az nem egészséges viszont a viz jobban hűt
Pedig pont,hogy vízhűtés ;)
Aki fél ,hogy rosszul rakja össze v. esélyes az ne vegyen vízhűtést,komoly gépet az akarjon ,akinek van sütnivalója a beszereléshez v. vigye szervízbe...
Nem véletlen van megannyi tömítés stb...
A vízhűtés ~62%-kal hatásosabb mint a léghűtés (tesztek alapján),ill. ha belegondolsz 1 olyan példába,hogy ha te bográcsozol és a tüzet elakarod oltani mert már kész vagy melyik oltja el előbb?ha ventillátorral fújod v. pár vödör víz?
Közel ugyan az a vízhűtés gépben,mintha leöntenél vmit 1 vödör vízzel,annyi a különbség ,hogy itt nem érintkezik a víz közvetlenül,hanem kontakt anyag van köztük (általában 100% réz v. 90% körüli réz+valamivel vegyítve) ill. hogy hatásosabb legyen a hűtés paszta...
a víz körbe ,s körbe áramlik így felmelegedni sincs nagyon esélye,mert a radiátor előbb lehűti
igen a víz hatásosabb énis azt mondtam :D
van nekem sütnivalóm ugy hivják hogy VGA alaplap processzor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!