Mi a véleményetek erről a konfigurációról?
Figyelt kérdés
Monitornak egy dell u2312HM-et tervezek mellé. A videokártya terén a GTX770, vagy az R9 280x lenne a jobb választás?
2014. máj. 15. 16:23
1/8 anonim válasza:
Táp inkább Xfx Pro 450 , vagy 550 legyen.
Vga-ba én a 280x-et venném.
Amúgy a konfig elég jó.
2/8 anonim válasza:
Intel rendszerhez mindenképp 770GTX!!! Az ati pedig AMD-vel jobb.
4/8 anonim válasza:
Egy intel rendszert biztosan nem rontanék el egy ati kártyával! A másik válaszadónak üzenem. Nem sértésnek szántam!!! Én Nvidiás vagyok!!!Nekem is pont ilyen GTX 770-em van 4 Gb . Nagyon meg vagyok vele elégedve!!! Viszont Táp az kell hozzá! Nekem 600W -Táppal Assasins4 Black Flag -nál leállt. Most egy Corsair 850W táp van hozzá. Tökéletes!!!
6/8 anonim válasza:
Egy GTX 770 és egy R9 280X közt kb 10% a különbség, de a 280x egy tízessel olcsóbb, + Mantle támogatása is van.
Döntsd el te, hogy nemér-e neked 10% tízezer ft-ot. Nálad jobban senki sem tudja.
7/8 A kérdező kommentje:
A pcx-en ugyanannyiba kerül a kettő.
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 15. 19:55
8/8 dromedarbalu válasza:
Inkább a 280X karit válaszd.
Az a kijelentés hogy egy inteles rendszert ati kártyával tönkre tenni nem éppen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!