Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig elég netezni,...

Ez a konfig elég netezni, irodai munkára?

Figyelt kérdés

Asrock 775i65G alaplap

Intel Celeron D 336, 2,8Ghz

2x512mb DDR 400mhz ram

Integrált Intel Extreme Grapics 2

Windows 7 32 bit.

Néztem, hogy Win7 hez nincs driver de többen írták, hogy Updateről le tudja szedni magának. Csak szövegszerkesztőhöz, nethez, Youtube 720p videókhoz kellene.

Esetleg ha a procit tuningolnám, az hozna javulást?

2014. máj. 15. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég, bár a videók lehet akadozni fognak az integrált kari miatt, én szereznék valami egyszerű vga-t a gépbe, de ez tesztelés útján kipróbálható. Szövegszerkesztéshez meg bőven elég.

Win7 meg nagy valószínűséggel fel fogja ismerni a hardvereket, ha nem akkor Xp :) Vagy Linux esetleg.

2014. máj. 15. 11:26
 2/4 Tengor ***** válasza:
Minőségi javulást egy kétmagos CPU hozna (ha támogatja az alaplap) illetve a RAM megduplázása.
2014. máj. 15. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, az hozna minőségi javulást, de ebbe az alaplapba nem fog tudni 2 magos procit rakni, a videólejátszáson meg nem fog nagyon segíteni a kétszer ennyi ram sem, ha nem jobb a proci, ezért szerintem ezen a konfigon videólejátszás szempontjából ahogy írtam is, egy vga segítene. Office-nak meg oly mindegy :)
2014. máj. 15. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. máj. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!