Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig tökéletesen ment a gépem de most nem ad képet, és néha be se kapcsol! Pár napja olajoztam a ventit ettől lehet hogy befojt vagy vmi? Mit tegyek? Kérlek segítsetek2014. máj. 14. 20:10
21/24 Tengor válasza:
Így is meg lehet oldani, hogy ne a táp tegye tönkre a gépet, a felhasználó elintézi...
Hogy került olaj a foglalatba?
22/24 anonim válasza:
21 -es (Tengor nevű felhasználónak):
Valószínű, hogy a kérdező túl sok olajat használt és az lecsorgott...
23/24 A kérdező kommentje:
igen. Azóta olajtalanítottam a lapot és a procit is, anyit értem el hogy nem áll le a gép egyből hanem kap áramot rendesen. De képet nem add, és egyből (kb10 másodperc) tűzmeleg a proci, (és nincs leterhelve)
2014. máj. 17. 16:47
24/24 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint ellenőrizd le az alaplapra csatlakoztatott ÖSSZES TÁPKÁBELT! (És emeld ki a kérdésed)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!