Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig tökéletesen ment a gépem de most nem ad képet, és néha be se kapcsol! Pár napja olajoztam a ventit ettől lehet hogy befojt vagy vmi? Mit tegyek? Kérlek segítsetek
2014. máj. 14. 20:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Milyen ventit olajoztál? Én táp hibára tippelek. Milyen tápod van?
2014. máj. 14. 20:11
 2/24 A kérdező kommentje:
M Tech táp, de eddig semmi baja sem volt. Ma is mentszépen csak képet nemad és a proci, ventivel is egyből tűzforró és mintha enyhén éget olaj szaga lenne! (proci ventit olajoztam)
2014. máj. 14. 20:27
 3/24 anonim ***** válasza:

Visszaraktad a ventire a zárókupakot?

Visszadugtad a ventit a táptűkre? (áramot kap?)

Nem volt szennyezett az olaj? Vagy túl sűrű?

2014. máj. 14. 20:30
 4/24 Tengor ***** válasza:

Cseréld a tápot és lehetőleg, amíg nincs új, addig ne kapcsold be a gépet!

(a dolgok olyanok, hogy egyik nap még mennek, a következőn meg már nem...)

2014. máj. 14. 20:34
 5/24 A kérdező kommentje:
igen visszaragaztotam a tetejét, be van dugva, nem lehet szennyezet fújos olaj lánckenö spray
2014. máj. 14. 20:34
 6/24 A kérdező kommentje:
de ha táp rossz ak miért kap áramot minden és miért melegszik csak a proci és éget szaga van! Még az alaplap hátuján is szinte olvad a proci helye! 1perc alatt és ventivel
2014. máj. 14. 20:37
 7/24 Tengor ***** válasza:

Nem biztos, hogy csak a táp a rossz, ez viszont biztos, hogy az a táp nem való számítógépbe.

A CPU-ról levetted a bordát is? Visszarakásnál tettél alá pasztát?

2014. máj. 14. 20:42
 8/24 A kérdező kommentje:
a proci a helyén van, van rajta paszta van rajta borda van rögzítve be van dugva forog is! Csak képet nem kapok és az előbb bekapcsoltam 5másodperc múlva pedig magátol leált!
2014. máj. 14. 20:47
 9/24 Tengor ***** válasza:
Tápcsere.
2014. máj. 14. 20:53
 10/24 A kérdező kommentje:
am ha ez fontos: ma cseréltem házat, wínyót és írót is ázóta nem mükszik a gép! Lehet vmi köze hozzá vagy véletlen?
2014. máj. 14. 20:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!