Nem gamer laptopon lehet játszani?
Figyelt kérdés
Úgy értem a nagy terhelés miatt nem romlik?2014. máj. 14. 19:24
11/17 anonim válasza:
Maximum operating temperature: 90°C. Addig azért ne menj el, szerintem az már azt jelenti, hogy akkor "lefullad". 70 körül még szerintem teljesen biztonságos, és, mint mondtam, ezt egy jó hűtővel simán lejjebb lehet kovácsolni (nekem pl. üresjáraton, mondjuk max a böngésző fut mellé, 45°C az 1. mag és 50 körül a 2., de a már említett CM Notepal X3 hűtővel lemegy 39 körülire az 1. és 42-re a 2., és még félig sem csavartam ekkor a ventilátort... tehát ez azért jól hűt).
12/17 anonim válasza:
#7, ezzel meg nem értek egyet: ha az ASUS ROG gamer (márpedig az, nem tagadom), akkor a Toshiba Qosmio is bőven elmegy gamernek, és ha az Alienware gamer, akkor az Origin EON széria meg már atomreaktor kb (na jó nem, de mi tagadás, az EON jobb, mint az AW - szerintem legalábbis).
13/17 Tengor válasza:
Ments adatot a HDD-ről és amint tudod cseréld ki!
14/17 anonim válasza:
Lehet ugyanúgy játszani rajta! Lehet hogy néhány játék nem fut rajta! Nekem egy DELL D620 laptopom van és ezen is sok játék futtatható! Esetleg a laptopod túlmelegszik! laptophűtő kell alá, úgy nem melegszik annyira! Ha már abba hagytad a játékot, akkor hagyd egy negyed órát hülni! Utánna újra használhatod! Esetleg fél évvel rövidebb az élettartama!
15/17 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy ventilátorral 78 fok CoD4 alatt.
Most játszottam rajta, az elég sok.
2014. máj. 15. 20:26
16/17 anonim válasza:
Minimumon van grafika? Vedd lejjebb. Anti Aliasingot (már ha van benne) mindenképp kapcsold ki, és ha még így is meleg, akkor vedd le a felbontást egy kicsit. 70 °C körül még elfogadható szerintem a CPU-d. Még a 78-at is kibírja, necces, de ha megtartod a szüneteket, amit mondtam, és hagyod lehűlni, akkor nem lesz gond.
Az sem hátrány, ha nincs meleg a szobádban.
17/17 A kérdező kommentje:
Minden a legalacsonyabban volt, 480p-ben.
De nem laptophűtő van alatta, hanem egy kisebb erős ventilátor, amúgy venti nélkül már nem is bírná, annyira meleg lenne, ez a ventilátor kb. 10 fokot hűt rajta, vagy többet is.
A szobában sincs annyira meleg, még én is fázok a ventitől. :D
2014. máj. 16. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!