Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet csak am3+ os foglala...

Hol lehet csak am3+ os foglalatot vásárolni?

Figyelt kérdés

A problémám a következő.

Vettem egy amd fx 4130-as processzort. szerintem a foglalata nem volt jó, mert beszerelés után elindult a gép, de csak villogott a monitor. Ugyan ezzel a foglalattal kipróbáltam a régi AMD Athlon 64-es 2.2 GHz-es procimat, nem működött. A régi foglalatommal viszont sikerült beüzemelnem mindegyiket, viszont most hogy a 4 magos 4130-as van benne, a dxdiag még mindig az előzőt jelzi ki. Bios frissítést csináltam. Mért a régi processzoromat jelzi ki, és mért nem tudok kihasználni több magot?

2014. máj. 14. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Te most itt valamit keversz. Foglalatot nem lehet venni, max alaplapot egy bizonyos processzorfoglalattal. A te esetedben BIOS frissítés segítene.
2014. máj. 14. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen lapod van?
2014. máj. 14. 19:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Rájöttem a gondra. Az alaplapom csak 95W-ig támogatja a processzorokat, ez a vacak meg 125W-el működik. Szívás. Lehet ilyet visszacseréltetni? Valahol a garancialapja is megvan.
2014. máj. 15. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!