Gt 740m és i5 ös laptop?
Figyelt kérdés
ezzel a laptoppal lehetne élvezhetően játszani vagy inkább fektessek be gt 750m es laptopra mert az annyival jobb?
Bf4 el multira. 200ezer környékén mozogjon az ára esetleg 230
#laptop #gt 750m
2014. máj. 14. 16:57
1/8 anonim válasza:
Nekem i5 3230m van gt740-el es meg vagyok vele elegedve... bar nem vagyok nagy jatekos, de amiket kiprobaltam mind ment szepen altalaban high felbontason. Amugy annyi penzert azert mar talalsz jobbat...megjelent a 840 m vagy tenyleg a 750m.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Ebben a laptopban engem csak az zavar h a vram mérete 2g amúgy meg elvileg a rendes gt 750 4g. Vagy ez mindegy? Attol függetlenül tetszik :)
2014. máj. 14. 17:29
4/8 anonim válasza:
Leírhatnád a laptop tipusát, amit kinétél, mert lehet, hogy valami gagyi processzorral szerelt öszvérről beszélünk.
5/8 anonim válasza:
Egyébként:
A memória mérete nem mérvadó, egymagában. Fontos még pl. az órajel is. Az meg tudtommal azonos. Illetve az Y510 egy kifejezetten "gamer" laptop.
6/8 anonim válasza:
"Ebben a laptopban engem csak az zavar h a vram mérete 2g amúgy meg elvileg a rendes gt 750 4g. Vagy ez mindegy? Attol függetlenül tetszik :)"
Örülhetsz hogy ha egy laptop VGA 1GB-t kihasznál,amit küldtem,jobb mint a tied....
7/8 anonim válasza:
Laptopba nem igazán találsz 2GB-nél nagyobb verziót,mivel az arra van hogy 1440P felbontás fölött játsszál,és szerintem a legnagyobb laptop kijelzők 1080P-sek (fullHD).....
8/8 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat
2014. máj. 16. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!