Az a kérdésem hogy ma megnéztem a procimat mert kíváncsi voltam hogy néz ki. Volt rajta valami fehér szar amit letöröltem. (vízhűtésem van) Mi történt?
Utólag rájöttem hogy az egy paszta,de most meg nem indul a gépem,kéne rá új paszta?
Elindítom a gépemet és megy 5mp majd leáll,megint elindul,megint leáll....
Sikeresen letörölted a hővezető szilikonpasztát a procidról. Így nagy mértékben romlott a hőleadó képessége a vízhűtés felé, aminek a hőfelvevő blokk részét meg nagy eséllyel nem jól rögzítetted vissza. Így bekapcsoláskor egy darabig megy a proci, felpörög, hirtelen eléri a kritikus hőhatárt és "levágja a biztosítékot", hogy le ne égjen. Vedd le, kend be vékonyan a proci tetejét pasztával, ügyelj, hogy jól rögzítsd a blokkot (jól nyomd rá és próbáld finoman levenni, ha nem adja könnyen magát, akkor jó a kapcsolat), ill. a hűtőblokkhoz tartozó rögzítőt is illeszd a helyére (általában vmi pattintós cucc szokott lenni).
Továbbá javaslom a jövőben kerüld az ilyen akciókat. Ha vmiről nem tudod mi az, akkor ne piszkáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!