Miért nem sikerül a vinyó kuka? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem tudom újra rakni a gépet mert kék-halált kap.2014. máj. 13. 16:59
1/25 anonim válasza:
Az általában RAM hibát jelent nagyobb az esélye annak hogy új RAM -ot kell venned mint annak hogy a vinyó rossz
2/25 A kérdező kommentje:
a régi gépbe még jó volt a vinyó de ebbe nem akar jó lenni ezért akarom újra rakni csak kékhalált kap ,de olyan van hogy a ramok és a winyó nem fér össze?
pl új a gép és régi vinyót rakom bele az új ramokkal nem indul, de ha a régi vinyó régi rammal indulna?
2014. máj. 13. 17:04
3/25 A kérdező kommentje:
a régi gépbe nem tudom újra rakni mert az meghalt
2014. máj. 13. 17:05
4/25 A kérdező kommentje:
vagy függ mástól is? bocsi hogy ennyit kérdezek
2014. máj. 13. 17:06
5/25 anonim válasza:
Nem hinném hogy ram lenne a baja mert akkor sípolna.Nekem is kékhalálom volt mikor elromlott a vinyó-m. A telepítésnél kijelzi a vinyót mikor particiót kell választani?
6/25 anonim válasza:
Olyan nem lehetséges hogy a kettő ütné egymást. A RAM -ot kellene megtisztítani. Mennyi RAM van a gépbe és milyen OP Rendszert akarsz felrakni?
7/25 A kérdező kommentje:
nem! próbál cdről bootolni és
a szokásos csökkentett módos legutolsó helyes konfigos kép jön, be
oszt' kiválasztom és kékhalál
2014. máj. 13. 17:09
8/25 A kérdező kommentje:
1-256 és 1-512
xp lenne az alany
2014. máj. 13. 17:10
9/25 A kérdező kommentje:
de most is arról a gépről nyomom. erről akarnám a régi vinyót újra rakni
2014. máj. 13. 17:11
10/25 anonim válasza:
Akkor próbáld meg előbb úgy hogy kiveszed a 512 és úgy próbálod ha az se jó akkor a 256 al próbálod meg ha úgy se jó akkor a channeleken cserélgeted a kettőt. Fő mielőtt belenyúlsz kapcsold le a tápot a legjobb ha kihúzod a konektorból!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!