Pc-s kormány-pedál szett, kuplungal házilag?
Sziasztok!Szóval arról lenne szó, hogy van egy Logitech Formula Force EX nevezetű kormány-pedál szettem, ami ugye egy kormányból, és egy gáz-fék pedálsorból áll.
Nemrégiben tudtam szerezni egy ugyanilyen típusú pedálszettet, és kíváncsi lennék, hogy hogyan tudnám megoldani hogy azt a plusz két pedált is bekössem, hogy az egyiket kuplungnak használhassam.
Az elektronikában nem vagyok túl jártas, de azért a forrasztás megy, bár szeretném valahogy anélkül megoldani, ha lehet.
Van valami megoldás rá?Előre is köszi a válaszolóknak!
maga a játék egyáltalán tud egy "kupplung" vezérlést? - taposhatod luftban is, ha a program csak gáz/fék/váltást tud lekezelni.
De mindemellett nem lehet! ha meg hozzányúlsz forrasztóval, mindkettőt dobhatod? mit is forrasztanál, a belső kialakítása csak arra a két pedálra van tervezve, hogyan, miként dolgozná fel a beérkező inputot?
sajnos igen :(
esetleg próbáld meg, hátha a 2-t eladva kijönne egy "pöpec" 3 pedálos ;)
Sajnos a G25-nek nagyon felment az ára...50ropi alatt nemigen találok, ilyenkor bánom hogy anno eladtam...
Hát akkor kutatok még valami régi sz@rt :D.
Helósztok. Azt akarom mondani hogy a Logitech Formula Force EX kormányra is lehet kevesebb mint 1000 forintbol
kuplungot fabrikálni.Az egész attol függ , hoy kapcsolósat , vagy potméteres kuplungott akarunk.De rátérve a lényegre a kormány előlapján van az a rengő gomb. A yojkaocsló a kormány bal oldalán található, ha arra rákötjük akor kész a kuplung.De csak akkor nyúljatok hozzá ha van egy kis elektronikus tudásostok.
Különben nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!