Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeírtam miket veszek a...

Összeírtam miket veszek a gépembe de bizonytalan vagyok adatok lent, de nem tudom mi legyen a kérdés? :D

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy milyen alaplap kéne, vagy jó-e ez, és hogy az integrált videó kártya mellé be tudom e rakni azt amit akarok úgy hogy azt érzékelje(nem nagyon értek hozzá)

adatok:

intel core i3 2120 3,3 GHz 3MB LGA1155 BOX

Gigabyte gt 640 1gb ddr5 GV-N640D5-1GL

MSI H81M-P33

Fractal Design Integra R2 750W 80+

Kolink CXAP24OP Táp nélküli black (ház)

samsung SH-224DB/BEBE Black OEM (remélem arra jó hogy felelepítsek játékokat)

Western Digital 500GB 3,5" Desktop 7200 rpm

Corsair 4GB DDR3 1600 Mhz SODIMM

Egy informatikus írta össze ugyanezt intel pentiummal meg gt 630-assal gondoltam kicsit átirogatom mert az nulla volt, esetleg ha valami valamivel nem kompatibilis akkor leírnátok, légyszi?

2014. máj. 13. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A te géped, minket nem kell meggyőzni.

A többieknek egyszerűen rossz tapasztalatuk van azzal a márkával, és ezért megbízhatatlannak tartják. Egyébként sok helyen olvasni hasonló történeteket...

De ismétlem, a saját cuccoddal, pénzeddel játszol, szóval szerintem senkit sem érdekel...

2014. jún. 18. 08:42
 12/12 Tengor ***** válasza:

Azért tetted fel a kérdést, hogy áradozzunk róla, hogy milyen jó géped lesz?

Minek kérdezel, ha úgy sem fogadod meg a tanácsot?

Előttem szóló jól leírta. A te géped, a te pénzed...

2014. jún. 18. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!