Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom visszaállítani a...

Hogyan tudom visszaállítani a képeket a winchesteremről?

Figyelt kérdés
Legutóbb amikor újra lett telepítve a gépen, a képeket kiírtam dvd-re, de sajnos a dvd költözés közben elveszett. Hogyan tudnám a képeket visszaállítani?
2014. máj. 13. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Már sehogy...
2014. máj. 13. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik... leginkább úgy, hogy megkeresed a dvd-t. Ha a gép formázva lett (teljes formázással) és még utána rá is lett írva arra a szektorra adat akkor házi módszerekkel nem megoldható. Vannak olyan cégek akik még talán az után is helyre tudják állítani (jelentős hibaszázalékkal) de az nagyon drága

Ettől függetlenül vannak fizetős és ingyenes programok amikkel próbálkozhatsz de... nagyobb esélyed van megtalálni a dvd-t.

fizetős: [link]

ingyenes: [link]

(az elsőnek nagyobb a hatásfoka)

2014. máj. 13. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Kétlem hogy gép újrarakás után sikerülne... általában még a böngészés is bezárhatja ezt a kiskaput mivel felülírhatja az adatokat.
2014. máj. 13. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
[link] ez esetleg még segíthet... de ez nem kezdőknek való!
2014. máj. 13. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!