Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység hiányosság, mit tegyek?

Tápegység hiányosság, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Be kellett szereznem egy másik tápot a gépembe és amit kaptam annak az alaplapomhoz képest kevesebb a dugasz ami az alaplapnak adja az áramot 4db lyuk kimarad.. miért is van ez és most akkor ez nem is jó hozzá vagy ha igen akkor hogy tudom rádugni hogy működjön?

2014. máj. 13. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Régebbi a táp, még nem támogatja az ATX24 szabványt. Elindulhat a gép, viszont sokat fogyasztó processzor mellett én letennék a használatáról.

Milyen tápról van szó? Ha még rossz minőségű is, és régi, az nem sok jót vetít előre.

2014. máj. 13. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen egy régebbi táp volt, de közben kaptam egy másikat, észrevettem az előzőn hogy nem volt rajta SATA csatlakozó sem, szóval valószínűleg megoldódott. Azért köszönöm! :)
2014. máj. 13. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!