Milyen táp felelne meg ennek a konfigurációnak?
A gép amit összeraknék:
Alaplap: [link]
Processzor: [link]
Memória: [link]
Videokártya: [link]
A többi szerintem nem lényeges. És ehhez a konfigurációhoz keresnék egy tápot amely megfelelően működne és elbírná az egészet valamint a hűtése is halk.
Minimum 600 W-at szeretnék. maximum 14e forintból.
Köszönöm.
Azért írtam a min 600 W-t mert ha később bővítem akkor elbírja azt is és ne kelljen venni újat.
Azt felejtsd el.
Vagy FSP vagy pedig XFX Pro
Oké én hiszek neked :D
De bővítéskor elég lesz 500-550 W?
Komolyan 60 ért veszel vga t, 40 ért procit, de az alaplapon, meg a tápon spórolsz, ami alkalomadtán kinyírhatja mindkettőt?
Btw 14 ezerért nem kapsz 600 as tápot, az sem az, amit linkeltél, a nevükben névleges teljesítmény van, utána kell olvasni, hogy a kinézett táp mennyit képes ténylegesen leadni(gondolom neked is feltűnt, hogy 600 as táp van 14, meg 30 ezerért is, és nem a logót fizeted meg). 600as tápra nem hiszem, hogy feltétlenül szükséged lenne a közeljövőben, persze nem rossz, ha van, de egy jó minőségű 500-550 es simán kiszolgál egy 760 at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!