Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gameplay felvételekhez milyen...

Gameplay felvételekhez milyen mikrofont ajánlatok?

Figyelt kérdés

Ne legyen drága, jelenleg egy 700 Ft-os Acme van, ami jó... Skype-ra, de én szeretnék videózni játékokat és közbe beszélni, tehát, minőségi legyen olcsón.

max 4-5 ezer forint !! De ha van olcsóbban, az is jó.

2014. máj. 12. 01:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akarmilyen a 4-5 ezer forintos megfelel. Remelem a 5, max. 10 darab nezettseg meglesz a csatornadon. Sok sikert.
2014. máj. 12. 03:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

minőségi és olcsó is nem lehet egyszerre...

4-5 ezerért valami kínai tucathulladékot kapsz, aminek a minősége bár megfelel (lehet hallani amit mondasz), de a kristálytiszta hangnak közelébe sem fogsz érni.

bár mint mondtam, itt nem is az a cél, nem az énekhangodat akarod bemutatni...

én az 5-10 közötti szegmensben keresnék a helyedben. az se lesz stúdióminőség, de ott már (ha nézel teszteket) találsz olyat ami megfelelő erre a célra

2014. máj. 12. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ebben az árkategóriában az egyik legjobb

2014. máj. 12. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, még neked is 1-es. Amúgy horror gameplay-ek lennének, meg amiket érdekelnek az emberek.
2014. máj. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!