Ilyen laptopon milyen játékok mennek?
Bocs, nagyon kezdő vagyok, próbálgattam eligazodni, de nem igazán jutottam sokra. Nincs informatikus ismerősöm és szeretnék olyan laptopot venni, amin futnak azért a játékok is. Szóval:
Proci: Intel Pentium N3520 (4*2.16GHz, 2MB Cache)
Memória: 8 GB DDR3 1600 MHz
Merevlemez: 750 GB SATA
Graf. kártya: Integ.
integrált grafikus kártyával ne rakd magasra a lécet. ez a laptop inkább munkára való mintsem játékra.
videokártyának kell erősnek lennie, a memória egyébként bőven jó lenne benne.. prociból pedig valami i5 körüli
így nagyvonalakban...
függ a rendszer típusától is, win7 win8 más árazással megy de ha jól tudom olyan 20-30 ezer az oprendszer a laptop árában (ha azzal adják)
én a freedossal vagy oprendszer nélkül forgalmazott laptopokat szoktam preferálni, az ilyen előretelepített vackokat nem szeretem. majd én vásárlást követően eldöntöm mit teszek rá :)
Köszi szépen! :)
És még egy kérdésem lenne pluszba. :D
Nvidia GeForce 710M és Intel Core i3 mennyire lenne összhangban, pl. battlefield lowon menne 4gb memóriával és 500 gb merevlemezzel?
Windows 8 op rendszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!