Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt hogyan tudom megcsinálni...

Ezt hogyan tudom megcsinálni a memóriámmal?

Figyelt kérdés
Van egy 778mb-os RAM-om és egy NVIDIA GeForce2 Ti 64mb-os VGA-m. És azt hogy tudom megcsinálni anélkül hogy elrontanám a gépemet hogy a RAM-ból elveszek 256mb-ot és hozzá adom a VGA memóriájához. De ha csak tönkre vágja a gépet (Hardvert/Szoftvert akkor nem érdekel csak akkor ha nem teszi tönkre.) És ha hozzáadtam a VGA-hoz a 256mb RAMot akkor lesz Aero? Egyáltalán lehetséges? Ha igen segítsetek, légyszi! A válaszokat előre is köszönöm!
2014. máj. 11. 17:59
 1/1 Tengor ***** válasza:

Nem fogod tudni megcsinálni. Ha meg is lehetne szoftveresen, akkor se sokat érnél vele, mert lényegesen lassabb lenne az a 256 MB memória, amint a kártyán lévő, így amit tudna a GPU, még azt sem tudná kihasználni.

A másik, hogy a win7-nek a 778 MB is kevés, nem hogy 512 MB...

Ez a kártya ennyit tud, fogadd el! Igazából nagyon kár win 7-et rátenni. Amire használható, arra egy XUbuntu v. egy Linux mint XFCE is tökéletes és mégy gyorsabb is.

2014. máj. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!